Waar begin je?

In deze fase bekijken we de communicatieprocessen en -vereisten van de organisatie, zakelijke behoeften, huidige pijnpunten en cultuur. We definiëren de gespreksstromen en communicatiepersona's voor de afdelingen. De basis van elke goede communicatie- en samenwerkingsoplossing is het vermogen om de bedrijfsbehoeften te ondersteunen. Dit lijkt misschien een cliché, maar veel oplossingen doen dit niet. Organisaties hebben vaak moeite om hun zakelijke behoeften te identificeren.

In de meeste gevallen is het eigen IT-personeel bezig met het runnen van de dagelijkse gang van zaken. Hoewel de meeste externe experts mogelijk een groot rapport kunnen leveren, missen ze de diepgaande Microsoft-productkennis om concrete en specifieke aanbevelingen te doen.

Communicativ biedt een communicatie- en samenwerkingsassessment om de concrete behoeften te identificeren.

Een holistische benadering

We voeren interviews met kantoorpersoneel, managers en andere belanghebbenden. Onze functionele consultants bekijken de communicatieprocessen van de organisatie, wat werkt en wat niet. Met behulp van een holistische benadering houden we ook rekening met de kantooromgeving en andere factoren die de medewerkers beïnvloeden in hun dagelijkse communicatieactiviteiten.

De klant ontvangt een beoordelingsrapport met communicatiepersona's, gespreksstromen en concrete aanbevelingen voor het functioneel ontwerp van een Skype for Business of Microsoft Teams oplossing.

Uw partner in communicatie en samenwerking!

Op zoek naar vakkundige begeleiding
voor uw UC&C-vraagstuk?

 

+31 85 2100 837