Waarom zou je een prima werkend besturingssysteem vervangen met hetzelfde besturingssysteem?

Vandaag de dag worden 9 van de 10 nieuwe apparaten, zoals de Microsoft Surface Pro, standaard geleverd met een vooraf geïnstalleerd Windows 10 OS. Klaar voor direct gebruik.

Juist, deze taak hoeft niet meer uitgevoerd te worden. Niet omdat u uw medewerker de unbox-ervaring niet gunt, maar om efficient gebruik te maken van de nieuwe zero-touch provisioningprocessen.

Met Windows Autopilot kunt u uw werknemers zelf in staat stellen om hun eigen apparaten in te richten. Bij de eerste keer opstarten, wordt er naar een netwerk verbinding en hun persoonlijk bedrijfs-e-mailadres gevraagd. Na invoer wordt automatisch alle geldende beleid voorwaarden, applicatie toepassingen en certificaten ontvangen.

Windows Autopilot werkt met Microsoft Intune, System Center Configuration Manager of andere MDM-oplossingen. Windows Autopilot kan volledig cloud gebaseerd werken of op een hybride manier zijn ingericht in combinatie met uw huidige on-prem Active Directory-infrastructuur.

Windows Autopilot kan zelfs worden gebruikt in een Windows 7-migratiescenario met behulp van één takenreeks in System Center Configuration Manager (huidige branche).

Deze eenvoudig te gebruiken implementatiefunctie zal ook in de toekomst worden gebruikt voor vergaderruimteapparatuur zoals de Microsoft Surface Hub 2x.

Wilt u meer weten over autopilot of bent u geïnteresseerd in een demo? Neem u dan contact met ons op.