Waar begin je?

De verkenningsfase, hier geven we de klant een inleiding in de verschillende soorten communicatiemogelijkheden en -oplossingen. We leggen uit hoe andere klanten profiteren van Microsoft-technologie en we laten ervaren hoe Microsoft Teams geweldige communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden biedt.

Maar waar sta je nu? Met zoveel functies en opties beschikbaar, kan het moeilijk zijn om te bepalen waar je als organisatie nu staat met je communicatie en samenwerkvraagstelling. Om deze vraag te beantwoorden biedt Communicativ verkenningssessies voor bedrijfsmanagers en IT-besluitvormers.

Tijdens de Microsoft Teams verkenningssessie laten we u zelf de verschillende communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden ervaren. Samenwerken en communiceren met Microsoft Teams gaat verder dan uw laptop. Denk hierbij aan het integreren van uw mobiele telefoon, de vergaderruimte doormiddel van een Microsoft Surface Hub en/of een Microsoft Teams Rooms system. Daarnaast tonen wij u ook graag de uitgebreide klant contact center mogelijkheden binnen Microsoft Teams.

Voeg waarde toe aan uw organisatie.

Vervolgens bekijken we hoe deze oplossing waarde kan toevoegen aan uw organisatie. Hoe communiceert en werkt de organisatie in de huidige staat en hoe ziet u dit in de toekomst? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat? Hoe doen andere organisaties dit? Wij adviseren u graag over de beste werkwijzen en implementatiestrategie.

Na de verkenningssessie(s) begrijpt u wat een Microsoft-communicatieoplossing voor uw organisatie kan betekenen. U krijgt inzicht in de stappen die moeten worden genomen. De uitkomst van de verkenningssessie(s) is daarom bijzonder nuttig voor het schrijven van de businesscase of het projectvoorstel.

Uw partner in communicatie en samenwerking!

Op zoek naar vakkundige begeleiding
voor uw UC&C-vraagstuk?

+31 85 2100 837