Een diep technisch niveau

Tijdens deze fase wordt het functionele ontwerp en de bedrijfsbehoeften naar een technisch architectuurmodel vertaald. Het ontwerp omvat een high-level cloud, on-premise of hybride topologie, de netwerkvereisten, een overzicht van de vereiste certificaten, de firewallvereisten, de apparatuur vereisten, de SIP-trunk en gatewaysconfiguratie, enz.. Het functioneel ontwerp biedt een beschrijving hoe de nieuwe Mirosoft Teams of Skype for Business omgeving moet gaan werken, vanuit het perspectief van de gebruiker. In het technisch ontwerp document wordt toegelicht hoe het toekomstige platform op een diep technisch niveau is opgebouwd.

Het ontwerpen van een Microsoft Teams of Skype for Business systeem vereist specialistische kennis. Deze kennis is veelal niet beschikbaar binnen de eigen IT-afdeling van de organisatie. Dit betreft niet alleen een grondige kennis van Skype for Business of Microsoft Teams, maar ook de bijbehorende producten van externe leveranciers. Daarnaast moet het ontwerpteam ook diepgaande kennis hebben van netwerk en infrastructuur en in het bijzonder van realtime data stromen.

Fundamentele architectuur

Onze consultants richten zich uitsluitend op Skype for Business, Microsoft Teams, en Microsoft Exchange. Ze beschikken over de noodzakelijke kennis en vaardigheden om een technisch ontwerp aan te leveren dat voldoet aan de functionele behoeften vertaald naar technische vereisten.

Het concept technisch ontwerp wordt samen met de klant geƫvalueerd in een ontwerpworkshop. Zodra bevestigd is dat het technische ontwerp het functionele ontwerp volledig ondersteunt en voldoet aan de infrastructurele vereisten van de klant, wordt het door de klant afgetekend.

Uw partner in communicatie en samenwerking!

Op zoek naar vakkundige begeleiding
voor uw UC&C-vraagstuk?

+31 85 2100 837