Bezoek ons Teams rooms experience center in Almere

// Door de bomen het bos niet meer zien.
// Zelf Ervaren

In Almere hebben wij ons kantoor compleet ingericht conform onze visie op het moderne werken en vergaderen.

Een ultiem Teams Experience center. 

Bij ons geen showroom met enkel alleen maar verschillende typen camera’s, maar werkelijk volledige operationele vergaderkamers opgedeeld in de verschillende werkscenario’s. De nadruk ligt op samenwerken, focuswerk, front-row, training & leer mogelijkheden en een hybride evenementenruimte. Daarnaast is het gehele kantoor akoestisch geoptimaliseerd. Wil je voor je organisatie zelf ervaren welke mogelijkheden er zijn met Microsoft Teams en optimaal hybride vergaderen ervaren? Neem dan contact met ons op om een bezoek te plannen, door onderstaande aanvraag formulier in te vullen.

Wij verwelkomen je graag bij het kantoor van morgen! 

Opmerkingen vanuit enkele bezoekers:

“Onze vergaderkamer was altijd net een escaperoom, tegen de tijd dat we doorhadden hoe het werkte dan was de vergadering al weer voorbij. Het kan dus ook anders.”

“Wij wisten niet dat er zoveel verschillende werkprocessen ondersteund konden worden en dat er echt essentiële verschillen in de verschillende fabrikanten en  vergaderkamer oplossingen zitten.”

“Mooi te zien dat de vergaderkamers optimaal de mens en het proces kunnen ondersteunen en dat we geen techneuten hoeven te zijn om dit te begrijpen.”

“Wat klinken deze ruimtes goed. Bij ons zijn de vergaderkamers net de badkamer.”

“Super om te ervaren hoe een vergaderkamer van buiten naar binnen is ontworpen.”

    Meld je nu aan voor een Teams Rooms Experience tour in Almere?

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn gemarkeerd *