Ga naar hoofdinhoud
Teams Live Event
ondersteuning

Op een professionele manier een groot publiek bereiken is nu mogelijk via Teams Live Events. Veel organisaties hebben echter geen ervaring met de mogelijkheden van Teams Live Events. Hierin kunnen onze specialisten uw organisatie volledig ondersteunen.

Vraag direct om advies
Communicativ

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Communicativ kan uw organisatie ondersteunen met Microsoft Teams Live Events. Veel organisaties zijn strategisch over op de digitale levering van kennis-, informatie- of updatesessies. Met Teams Live events kunnen gebruikers in uw organisatie video- en vergaderinhoud uitzenden naar grote online doelgroepen, binnen en buiten uw organisatie.

Microsoft 365 Teams live-events brengt live videostreaming naar een hoger niveau. Teams live-events maakt verbinding met deelnemers gedurende, tijdens en na het live-evenement. Je kan zelf een live-evenement maken ongeacht waar je doelgroep, team of community zich ook bevindt, met Microsoft Stream, Teams of Yammer.

Teams biedt samenwerking via chat, gesprekken, vergaderingen en live-evenementen, zodat u het aantal deelnemers van uw vergaderingen kan uitbreiden. Teams live-events is een uitbreiding van de Microsoft Teams-vergadering functionaliteit, waarmee gebruikers video- en vergaderinhoud kunnen uitzenden naar een groot online publiek. Teams Live-events zijn bedoeld voor één-op-veel communicatie, waarbij de gastheer van het evenement de interacties leidt en de deelname van het publiek in de eerste plaats is om de inhoud te bekijken die door de host wordt gedeeld. De deelnemers kunnen de live of opgenomen gebeurtenis bekijken in Yammer, Teams en/of Stream en kunnen communiceren met de presentatoren via een chat venster gefaciliteerd door een gemodereerde Q & A of een Yammer-gesprek.

IT Readiness Assessment

(eerste keer gebruik van Teams Live event technologie)

Communicativ valideert de bestaande Microsoft Teams-configuratie en onderliggende netwerkinfrastructuur om te controleren of alles klaar is om op Microsoft Teams Live events te ondersteunen. De vereiste configuratiewijzigingen worden gedocumenteerd op basis van de aanbevolen procedures van Microsoft.

Organisatorisch gereedheid

Samen met de organisatoren van het evenement, worden de vereiste Microsoft Teams Meeting Setup (Meeting, Live Event, Break-out Rooms, etc.) bepaald op basis van de voor- en nadelen die zijn gekoppeld aan deze vergadertypen en de organisatiebehoeften.

Presentator locaties (on-site of remote) en de vereiste faciliteiten die worden gebruikt tijdens het evenement (camera, microfoons, whiteboard, etc.) zullen worden besproken en optioneel worden geleverd door Communicativ.

Het hele evenement, inclusief repetitie-evenement, wordt gedocumenteerd in een Run-of-Show-document met een stapsgewijze aanpak van het evenement met belanghebbenden en duidelijke acties toegewezen.

Teams vergaderoplossingen

Vergaderen met
Teams?

Lees meer over een compleet integreerbare oplossing voor
vergaderingen en (online) meetings. 

Meer weten over Teams Meeting Rooms?

Planning en productie van gebeurtenissen

Communicativ helpt de organisatoren van het evenement bij het plannen van het evenement, inclusief de benodigde vergaderopties en gebeurtenisrollen (presentatoren, producenten, moderators). Alle deelnemers met specifieke Event Roles worden door Communicativ bijgepraat om hen te helpen bij hun specifieke rol.

Organisatorische ondersteuning

Communicativ biedt (on-site) ondersteuning tijdens de repetitie en het live-evenement. Wij helpen de organisatie bij het starten en het beheren van Microsoft Teams op basis van het vooraf afgestemde Run-of-Show document. Tijdens het evenement zal Communicativ de gebeurtenis bewaken om een soepele ervaring voor alle deelnemers te valideren.

Microsoft Teams Live-evenementapparatuur

Communicativ kan organisaties ondersteunen met Teams gecertificeerd apparatuur voor de duur van het Live evenement. Hierdoor is een investering vanuit de organisatie in professionele apparatuur overbodig.

Back To Top