SocialZ120 Teams Desk

Een van de huidige trends in samenwerking is het toenemende aantal korte vergaderingen met een kleine groep mensen. Ze betrekken ook een toenemend aantal deelnemers op afstand. Organisaties zijn vaak op zoek naar het uitrusten van meerdere van hun vergaderruimten met de juiste technologie om dit soort vergaderingen mogelijk te maken.

Hun uitdaging is om de kosten per kamer laag te houden. Deze kosten bestaan uit de investeringskosten voor de apparatuur en meubels en de kosten voor het installeren van het systeem in de kamer en het beheer ervan. Met traditionele presentatie- en videosystemen zijn deze kosten hoog.

Om klanten een kosteneffectief alternatief te bieden, heeft Communicativ een Teams & Skype Meeting Desk ontwikkeld. Het biedt een complete oplossing voor € 4.995,00 excl. BTW. De SocialZ120 Teams of Skype Meeting Desk bestaat uit een sta-hoogte tafel voor 3 personen. Geïntegreerd met een 27-inch monitor en een Microsoft Teams, Skype Room System of Logitech TAP-systeem met Logitech Meet-Up camera, microfoon en luidspreker.

Gebruikers kunnen Teams of Skype vergaderingen vanaf het bureau hosten. Presentatie-inhoud van een laptop of ander apparaat kan via een HDMI-kabel in de vergadering worden gebracht. Het 27-inch scherm biedt een duidelijk beeld van zowel externe deelnemers als presentatie-inhoud. De interne soundbar zorgt ervoor dat iedereen in het gesprek duidelijk te horen is.

De geïntegreerde camera heeft een ultrabreed gezichtsveld van 120 graden en legt alle 3 de deelnemers vast in één enkel beeld. In het midden van het bureau bevindt zich een 10inch touchscreen van waaruit de vergadering wordt bestuurd. Vergaderingen worden gestart met een enkele knop om de vermelding van de vergadering in de Outlook-agenda van het apparaat te openen.

De SocialZ120 is niet alleen een praktische vergadertafel voor de gebruikers in de vergaderruimte, maar zorgt ook voor een hoge audio- en videokwaliteit voor de deelnemers op afstand. De kwaliteit van de geïntegreerde camera en microfoon van het bureau is veel hoger dan de geïntegreerde eenheden in een laptop. De vorm van het bureau zorgt ervoor dat alle lokale deelnemers aan de vergadering correct voor de camera worden geplaatst.

Gemakkelijke wereldwijde verzending

De SocialZ120 wordt geleverd in 4 pakketten die gemakkelijk in een lift passen of zelfs via de trap kunnen. Het installeren van het bureau vereist geen kanaal, muur- of plafondmontage. Het heeft alleen een stroom- en netwerkverbinding nodig.

+31 85 2100 837