Samenwerken op afstand

Samenwerken op afstand, een vraagstuk bij elke organisatie in het huidige bedrijfsleven. Zo efficiënt mogelijk werken door de werkplek overal beschikbaar te hebben. Via Skype for Business en met de huidige systemen kan elke deelnemer actief in de sessie deelnemen en zijn bijdrage leveren ongeacht het device waar deze persoon op werkt. Door het nieuwe werken, flexwerken, en ook door een sterke spreiding over het land wordt door teams op afstand gewerkt. Hoe werk je efficiënt samen op afstand en verhoog je de productiviteit, met behoud van het werkplezier en de benodigde collegialiteit?
  • Krachtige team sessies
  • Eenvoudig en efficiënt gebruik
  • Overbrug afstanden
  • Verhoog uw productiviteit
  • In elk prijssegment een oplossing
Ruimte definiëren

Ruimte definiëren

De vergaderruimte is het middelpunt van samenwerken en creativiteit geworden. Mogelijk dat we dit tegenwoordig anders moeten gaan zien en kunnen wij processen beter gaan afstemmen, op de business behoefte per afdeling maar ook buiten de vergaderruimte.  Waarom zouden wij geen smart-touch communicatiescherm op de scrumafdeling plaatsen?

De hedendaagse samenwerkuitdaging vertalen wij in het definiëren van ruimtebehoeften op basis van proces ondersteunende wensen. Denk hierbij aan verschillende ruimte persona’s voor verschillende locaties en bedrijfsactiviteiten. Dit is voor ons onder te verdelen in volgende type werkruimtes: On the Go, My Stage, The Huddle, Next Gen Conference Room, The Vibe en The Auditorium.

Surface Hub

Het device dat de vergaderkamer wereld op zijn kop heeft gezet. De Microsoft Surface Hub is een product dat communicatie, video vergaderen, samenwerken en bedrijfsproces-ondersteuning samen brengt onder een enkel systeem.

Microsoft Surface Hub is een samenwerkingsapparaat met multi-aanraking dat de kracht van de groep beter benut. Door geïntegreerde Office applicaties zoals Skype for Business is het een multifunctioneel apparaat voor zowel vergaderen als samenwerken.

Communicativ is binnen West Europa de Microsoft Surface Hub Customer Experience Partner. Vanaf de lancering van de Surface Hub is ons demonstratie team ingezet door Microsoft om de klant te laten zien wat de mogelijkheden zijn van dit product. Hiermee verzekerd u zich van een juiste positioneren van de mogelijkheden en ondersteuning in uw bedrijfsprocessen.

Surface Hub
Surface Hub Applicaties

Surface Hub Applicaties

De Surface Hub komt pas echt tot zijn recht als ook de applicaties gebruikt gaan worden voor het ondersteunen van de business process behoeftes in de organisatie. Denkt u hierbij aan 3D teken applicaties, Mind Map, Scrum Board, NarrowCast en nog vele andere app’s. Het is ook mogelijk om gebruikersgemak applicaties te installeren waaronder bijvoorbeeld een NFC badgereader app waarmee juist uw bestanden (lokaal of in de Cloud) worden geopend bij het lezen van uw NFC badge door de Surface Hub NFC reader. Mogelijk maakt u reeds gebruik van Jira en wilt u dat dit via een simpel interface toegankelijk wordt op de Surface Hub. Zoals u merkt zijn er vele mogelijkheden.

Communicativ heeft reeds al veel Application development projecten ondersteund en biedt de mogelijkheid om de specialisten aan tafel te brengen om uw wensen en eisen te vertalen naar een gebruiksvriendelijke oplossing.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is de nieuwe chatdienst van Microsoft dat geïntegreerd is met Office 365. Deze dienst geeft u de mogelijkheid om nog efficiënter samen te werken in teams. Wat Teams zo anders maakt dan soortgelijke chatdiensten is dat het in Teams mogelijk is om meerdere communicatiekanalen aan te maken. Nooit meer verwarring en altijd overzicht. Zo kan u in aparte Teams zitten voor Marketing, Sales en Productontwikkeling met elk een apart kanaal. Geef op deze manier elk project of discussie een eigen kanaal, zo behoud je het overzicht en beperk je tot één onderwerp tegelijk. Geef je team direct toegang tot alles wat ze nodig hebben in hun Office 365 omgeving.
Microsoft Teams
Skype Room System

Skype Room System

Met de Skype Room System heeft Microsoft een nieuw product gelanceerd in de onderkant van het vergaderruimte segment. Doormiddel van een simpel touchscherm kunt u elke nieuwe of bestaande ruimte omtoveren tot een volwaardige Skype for Business vergaderruimte.

De Skype Room Systeem geeft u de mogelijkheid om simpel uw vergaderingen te starten, documenten te delen en participanten toe te voegen. Dit apparaat kan eenvoudig aan uw bestaande LCD scherm bevestigd worden en kan met bijvoorbeeld de Logitech Skype for Business cameraproducten worden uitgerust.

Communicativ is participant in het Microsoft Test Approval Program (TAP) voor de Skype Room System. Dit TAP programma werd Project Rigel genoemd en heeft ons de mogelijkheid gegeven om vanaf het eerste moment ervaring op te doen met het nieuwe product, de visie en de configuratie mogelijkheden. Wilt u een demonstratie of heeft u vragen neemt u dan contact met ons op.