SMC Pneumatics
SMC Pneumatics ontwikkeld voor alle industriële sectoren pneumatische producten. SMC dankt zijn wereldwijde succes niet alleen aan de kwaliteit van de producten, maar ook aan het uitgebreide leveringsprogramma en het internationale distributienetwerk.
 Geleverde diensten  SMC Pneumatics

Geleverde diensten
SMC Pneumatics

Communicativ heeft voor SMC een bestaande telefonie omgeving vervangen door een Skype for Business omgeving. Deze omgeving bevat o.a. telefoniste werkplekken, mobiele gebruikers,  kantoormedewerkers, werkplaats medewerkers, DECT integratie, ACD functionaliteiten en rapportage. De omgeving is recentelijk gekoppeld aan een Vodafone SIP trunk.

Skype for Business

In verband met de telefonie functionaliteiten is de omgeving is on-prem geïnstalleerd.

Telefoniste bedienpost

De telefonistes zijn voorzien van een Anywhere365 bedienpost.

Headsets

SMC maakt gebruik van Sennheiser headsets.

ACD - Klant contact center

Voor de diverse afdelingen is de automatische gesprek routeerfunctionaliteit ingericht met de daarbij behorende rapportage mogelijkheden. Hier maken we gebruik van het platform Anywhere365.

DECT

De omgeving is uitgerust met een Spectralink Skype for Business DECT oplossing voor zowel kantoor als de fabriekshallen.

SMC heeft hoofdkantoren in 82 landen over de hele wereld. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 17.000 werknemers en is van oorsprong Japans. De organisatie is sales ondersteund naar het dealerkanaal en heeft hiervoor specifieke telefonie routeervraagstukken neergelegd. Op basis van de herkomst van de beller wordt de beller gerouteerd naar de juiste afdeling en direct de klantenkaart geopend.
Andere mooie projecten zijn: