Friesland Campina
Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen uit melk. FrieslandCampina levert o.a. consumentenproducten als zuiveldrank, kindervoeding, kaas en desserts. FrieslandCampina heeft vestigingen in 32 landen en ruim 22.000 medewerkers. 
 Geleverde diensten  Friesland Campina

Geleverde diensten
Friesland Campina

Communicativ ondersteund Friesland Campina in de wereldwijde uitrol van gebruikers binnen Office365, Skype for Business en Exchange. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij AAD vraagstukken en ondersteunen wij de organisatie in hun dagelijkse 3 lijnsupport vraagstukken.

Skype for Business

Friesland Campina is vanuit een OCS omgeving gemigreerd naar Skype for Business binnen Office365

Surface Hub

Friesland Campina heeft een Surface Hub afgenomen om de mogelijkheden te ontdekken omtrent samenwerken.

AAD & Office365

Communicativ heeft de Office365 omgeving opgezet voor Friesland Campina. Deze omgeving is gekoppeld doormiddel van AAD.

Friesland Campina heeft met meer dan 22.000 werknemers wereldwijd een dagelijkse uitdaging in communicatie en samenwerk vraagstukken. Onlangs heeft men gekozen voor een omgeving gebaseerd op Office 365, waarin de laatste technieken zijn verwerkt om de ondersteuning te bieden naar de wensen van organisatie. In combinatie met Skype for Business en de Surface Hub heeft men nu een efficiënt communicatie en samenwerk platform.
Andere mooie projecten zijn: