Deltares
Deltares is een onafhankelijk toegepast kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Wereldwijd werkt Deltares aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij.
 Geleverde diensten  Deltares

Geleverde diensten
Deltares

Communicativ heeft voor Deltares de bestaande 900+ gebruikers gemigreerd van een open-source communicatie platform naar een Microsoft platform.

Microsoft Exchange

Meer dan 900 gebruikers zijn gemigreerd van een opensource mail platform en Oracle kalender tool naar Microsoft Exchange. Een applicatie die volledig integreert met de Skype for Business omgeving.

Skype for Business

De interne bedrijfscommunicatie diende geoptimaliseerd te worden. Doormiddel van het platform Skype for Business is nu de dagelijkse communicatie efficiënt en eenvoudig.

Deltares heeft ruim 900 medewerkers en is gevestigd in Delft en Utrecht. Tussen de locaties maar ook de collega’s die in het buitenland aan het werk zijn is er veel onderlinge communicatie. Om deze te stroomlijnen en eenvoudiger aan te beiden naar alle werknemers is er besloten om van een open-source platform naar een Microsoft platform over te stappen met alle communicatie en samenwerk mogelijkheden.
Andere mooie projecten zijn: