Best Western BE
Best Western International is ‘s werelds grootste hotelketen met meer dan 4195 hotels in bijna 80 landen.

Best Western België kent maar liefst 28 hotels en heeft een toonaangevende positie voor zowel consumenten als zakelijk verblijf.

 Geleverde diensten  Best Western

Geleverde diensten
Best Western

Vanuit Best Western België hebben wij de vraag gekregen een toekomst vaste vergaderruimte in te richten die voorziet in de ondersteuning van nieuwe technieken maar ook simpel en veilig te gebruiken is voor de zakelijke gasten die deze vergaderruimtes dagelijks  huren.

Microsoft Surface Hub

Met de Microsoft Surface Hub is de klant instaat dagelijks veelvuldige vergaderingen te voeren zonder technisch inhoudelijke kennis.

Office 365

Office 365 Skype for Business biedt alle mogelijkheden voor het boeken en bereikbaar zijn van de vergaderruimtes die worden ingezet voor gasten.

Office 365

Met de Office 365 agenda mogelijkheden binnen Exchange is het zeer eenvoudig ruimtes te boeken en vergader uitnodigen te versturen.

In een zeer competitieve markt van zaal- en vergaderruimte verhuur is het belangrijk om met de modernste middelen te werken. Deze middelen dienen niet alleen eenvoudig in bediening te zijn maar ook robuust en veilig voor de gebruikers. Met de Surface Hub wordt er een meerwaarde geleverd aan modern vergaderen.
Andere mooie projecten zijn: