Amgen
Amgen is een toonaangevend bedrijf op het gebied van humane geneesmiddelen in de biotechnologische industrie. De onderneming put al meer dan 30 jaar uit de kracht van wetenschappelijke ontdekkingen en innovaties om het leven van mensen aanzienlijk te verbeteren.
 Geleverde diensten  Amgen

Geleverde diensten
Amgen

Communicativ heeft Amgen ondersteund in de wereldwijde opzet en uitrol van Skype for Business en de daarbij behorende locale  breakout vraagstuk. Inrichting van Gateways en SBA’s voor meer dan 40 landen

Skype for Business

Amgen heeft een Multi data center Skype for Business omgeving die voorziet in de wereldwijde telefonie, communicatie en samenwerk vraagstukken.

Gateway - SBA

Voor alle vestigingen wereldwijd is er gekozen voor Audiocodes Gateways inclusief SBA functionaliteit.

Amgen is ‘s werelds grootste onafhankelijke biotechnologische bedrijf. Het bedrijf stelt internationaal meer dan 24.000 werknemers te werk en heeft een enorme behoefte naar kennis delen en efficiënt werken. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Skype for Business zijn de medewerkers uitgerust met de middelen om te communiceren met collega’s over elk kanaal over de gehele wereld. Amgen heeft afscheid genomen van de traditionele telefooncentrale en werkt al meer dan een jaar succesvol op een Skype for Business communicatieplatform.
Andere mooie projecten zijn: