112 Meldkamers
De meldkamer is het kloppend hart van de hulpdiensten. De meldkamer neemt 24 uur per dag en 7 dagen per week oproepen van burgers in nood aan en zendt de hulpverleners naar de plaats van het incident. Het publiek kan de meldkamer hiervoor via het alarmnummer 112 altijd bereiken.
 Geleverde diensten  112 Meldkamers

Geleverde diensten
112 Meldkamers

Communicativ levert voor de samenvoeging van de landelijke Meldkamers het advies, ontwerp, installatie en migratie voor de communicatie omgeving gebaseerd op Microsoft technologie. I.v.m. de hoge security eisen en betrouwbaarheid van de omgeving kunnen wij geen verdere inhoudelijke details vermelden.
Elke veiligheidsregio heeft zijn eigen meldkamer van waaruit de politie, ambulance en brandweer voor die regio worden aangestuurd. Deze meldkamers kunnen niet zomaar worden gebeld. Zodra u contact opneemt met de hulpdiensten via het landelijke hulpnummer 112, komt u bij de relevante meldkamer uit. De medewerkers op de meldkamer dienen met de meest moderne communicatie middel te werken uitgerust zodat een (spoed)melding zo efficiënt mogelijk kan worden afgehandeld.
Andere mooie projecten zijn: