Effectief communiceren

De implementatie van Skype for Business of Microsoft Teams is een veelzijdig project waarbij specialisten van verschillende disciplines betrokken zijn. Aan de technische kant zien we IT-mensen zoals netwerk-, applicatie- en werkplekspecialisten. Afhankelijk van de aard van het project kan het team ook integrators van audiovisuele systemen en facility management omvatten. Aan de functionele kant zien we trainers en in de grotere projecten veelal een changemanager. Het migratieproject zal alleen slagen als de activiteiten van alle betrokken partijen zorgvuldig worden afgestemd.

Een integrale aanpak

Skype for Business en Microsoft Teams evolueren voortdurend en nieuwe functies worden bijna elke maand toegevoegd. Dit kan het managen van het project een lastige klus maken.

Onze projectmanagers hebben hands-on ervaring met Skype for Business en Microsoft Teams. Ze combineren dit met een zeer praktische aanpak. Door nauw samen te werken met de functionele en technische consultants en de changemanagers is een integrale aanpak mogelijk.

Uw partner in communicatie en samenwerking!

Op zoek naar vakkundige begeleiding
voor uw UC&C-vraagstuk?

+31 85 2100 837