Gezamenlijk staan wij voor kwaliteit!

// Microsoft

Microsoft is niet meer weg te denken uit ons zakelijk bestaan. Nagenoeg elke werknemer komt in aanraking met de soft- en/of hardware ontwikkelingen van dit bedrijf. Voor onze dienstverlening en expertise maken wij gebruik van Microsoft Teams, Skype for Business, Exchange, M365, Viva, Places, Surface, Surface Hub en Azure.

Microsoft doet zelf ook marktonderzoek naar de trends rondom (hybride) werken. De rapportage hiervan wordt verwerkt in de Work Trend Index en deze is vrij inzichtelijk.  

// NEAT

Neat is een fabrikant die baanbrekende videoapparatuur oplossingen produceert voor o.a. Microsoft Teams. De producten onderscheiden zich in een eenvoudige bediening, elegant look and feel en een bijzondere inclusieve vergader ervaring voor de gebruiker.

Neat is opgericht in Oslo, Noorwegen, door een team van creatieve buitenbeentjes die al tientallen jaren baanbrekende innovaties vormgeven voor enkele van ’s werelds meest erkende merken op het gebied van videocommunicatie. 

// Logitech

Logitech is een zeer solide partner in het in het Microsoft Teams ECO-systeem. Van de smart-webcam, tot intelligente speakers en AI camera’s. Logitech heeft een breed scala aan producten voor de moderne thuiswerkplek tot de meest uitgebreide Teams vergaderkamer.

// Jabra

Jabra maakt al 150 jaar technologie waarmee het leven er beter uitziet en beter klinkt dan ooit. Jabra heeft een zeer breed product portfolio voor Microsoft Teams. Of je nu vanuit huis werkt, een vergadering bijwoont, tijdens het wandelen of een presentatie in een vergaderkamer geeft. Jabra kan nagenoeg alle vraagstukken ondersteunen in spraak en beeld oplossingen.

// Luware

Luware is de eerste volledig gecertificeerde Microsoft Teams klant contact center oplossing met meer dan 600 klantreferenties, waarvan +/-100 in de financiële sector (SOC 2 Type II, ISO9001 en 29001).  Luware beschikt o.a. over de volgende enterprise routering functies:

  • Advanced skill based routing
  • Last agent en Time based routing
  • Webchat / e-Mail integratie
  • CRM en ERP integraties
  • Rapportage en Service level
  • Call recording, whisper, interventie- en meeluister mogelijkheden
  • Receptie bedienpost mogelijkheden

Luware is in te zetten in een infrastructuur gebaseerd op o.a. een SBC & Sip-Trunk, operator connect & operator connect mobile en Teams telefonie as a service platform DirectRoute365

// Tendfor

Tendfor is werelds eerste native API-gebaseerde klant contact center en receptie bedienpost voor Microsoft Teams. Sinds het pionieren van deze technologie, is Tendfor de betrouwbare en vertrouwde oplossing geworden voor ’s werelds grootste en meest veeleisende internationale ondernemingen. 

Tendfor leeft volledig binnen de Microsoft-cloud en maakt gebruik van dezelfde topologie als Microsoft Teams zelf. Tendfor kan worden ingezet in alle infrastructuur types binnen Teams (o.a. calling plans, SBC & SIP-trunk setup, operator connect (mobile) en DirectRoute365).

// Anywhere365

Anywhere365 levert een Microsoft-gebaseerd platform voor intelligent dialogue management en cloud contactcenters, dat gebruikt wordt door meer dan duizend bedrijven in 54 landen. Anywhere365 is een multi-channel contact center oplossing. Hiermee bieden zij de mogelijkheid om naast het media-kanaal spraak ook de kanalen chat, email, webchat en socialmedia binnen een applicatie te ondersteunen.

Anyhwere365 kan worden uitgebreid met Dialog Studio en hiermee wordt het mogelijk om zeer complexe routeringen te programmeren via een drag and drop interface. Anywhere365 is in te zetten in een infrastructuur gebaseerd op SBC & Sip-Trunk, operator connect (mits de operator dit ondersteund) en DirectRoute365

// Lenovo

Lenovo is de grootste computerfabrikant ter wereld naar marktaandeel. Lenovo heeft in de afgelopen jaren een sterk Microsoft Teams portfolio opgebouwd voor zowel de thuiswerkplek als de moderne vergaderkamer. Steeds meer fabrikanten maken dan ook gebruik van de Lenovo computer als basis voor de Microsoft Teams Room setup.

// Yealink

Yealink is een wereldwijde leverancier van Unified Communication & Collaboration Solutions. Gespecialiseerd in videoconferenties, spraakcommunicatie en samenwerking, heeft Yealink het doel om elke organisatie en zijn medewerker te helpen de kracht van “Easy Collaboration, High Productivity” te laten omarmen. 

// Audiocodes

Audiocodes is een erkende leverancier van geavanceerde communicatiesoftware, producten en productiviteitsoplossingen voor de digitale werkplek en moderne infrastructuur. AudioCodes stelt ondernemingen en serviceproviders in staat om volledig IP-spraaknetwerken te bouwen en te exploiteren voor het leveren van uniforme communicatie, contactcenters, gespreksopname en gehoste zakelijke services, zowel in de cloud als op locatie. 

// Bose

Bose gelooft in de kracht van geluid. Voor Microsoft Teams heeft Bose een zeer sterk portfolio in het Bring your own Meeting of Device segment (BYOM/BYOD). Met een simpele connectie via USB maak je van elke laptop i.c.m. een Bose video communication bar een Teams meetingroom. De producten blinken uit in kwaliteit, spraakverstaanbaarheid en eenvoud in gebruik.

// iiyama

heeft met de introductie van de nieuwe 105″ 21:9 beeldscherm een nieuwe Teams standaard gecreëerd. De perfecte verhouding voor de Front Row lay-out. Naast de 21:9 beeldverhouding heeft Iiyama ook nagedacht over de samenwerkruimtes en het programma uitgebreid met een touch variant. Hiermee ben je instaat om o.a. whiteboard applicaties vanuit de MTR te ondersteunen op 105inch in een 21:9 beeldverhouding.

// Epson

Epson is een Japans technologiebedrijf en wereldwijd een van de grootste fabrikanten en marktleiders van printers, scanners en projectie. Met de opkomst van de nieuwe Microsoft Teams Front Row lay-out (Signature room) is er steeds meer behoefte aan een bredere beeldverhouding. De nieuwe Epson projectoren leveren een 21:9 beeldformaat vanaf 80 inch tot meer dan 200 inch. Een perfecte prijs/kwaliteit verhouding per inch beeldformaat. Wilt u zelf de mogelijkheden ervaren van dit nieuwe beeldformaat? Boek dan een bezoek aan ons Teams Room Experience Center.

// NoReverb

NoReverb maakt gespecialiseerde akoestische producten voor het optimaliseren van de spraakverstaanbaarheid binnen de vergaderkamer of het moderne kantoor. Communicativ werkt exclusief met de producten van NoReverb (engels voor “geen galm”). NoReverb is een Nederlandse bedrijf opgezet door een gecertificeerd geluidstechnicus. De productie van de akoestische elementen vindt in Nederland plaats en vanuit ecologisch oogpunt is minimaal 70% gerecycled materiaal. Dit percentage wordt beïnvloed door de kleur en het betreffende product en kan zelfs tot 100% oplopen. De productlijnen van NoReverb voldoen volledig aan de gestelde brandveiligheidsnormen.

// CAD Services

Als denkers en doeners biedt CAD services oplossingen en diensten op het gebied van CAD, PLM, Augmented Reality en Industrial IoT. Zij houden ervan om moeilijke dingen simpel te maken. Zij transformeren complexe data naar inzicht en resultaat.