Samen zijn wij
Communicativ!

// al 13 jaar Microsoft UC specialist

Trots op ons DNA....

Wij geloven in een partnership met onze medewerkers, klanten en, leveranciers. We streven als team continue naar de hoogst haalbare certificeringen, sociale verbinding, het leveren van de beste klantbeleving en investeren in de persoonlijke ontwikkeling. Samen zijn wij Communicativ. Dit DNA, net dat stapje extra, toegankelijker, informatiever, maakt ons uniek in de markt.

We zijn dan ook trots met de Microsoft specialisaties en onze benoeming in 2018 en 2020 als top 3 Microsoft Teams en Skype for Business partner wereldwijd. Dit is teamwork. We doen voor 2023 weer mee aan deze werelwijde erkenning. 

Eric Hartsink
Eric Hartsink
CEO / Founder

Technologie heeft de kracht om ons leven en werk te verbeteren. Ik ben ervan overtuigd dat het gebruik van innovatieve technologieën ons kan helpen meer waarde en verbinding te vinden tussen werknemers.

Bauke van Eck
Bauke van Eck
Director of Operations

Ik haal ontzettend veel energie uit het vertalen van complexe vraagstukken naar begrijpbare, gestructureerde, tastbare en concrete oplossingen.

Martijn Arrachart
Martijn Arrachart
Technical Lead

In mijn dagelijkse werkzaamheden staat altijd één ding centraal: De techniek ondersteunend maken aan het werkproces.

// Communicatie & Samenwerken

Succes behaal je samen

Wij ondersteunen organisaties in hun vraagstukken omtrent efficienter communiceren en samenwerken. Onze visie is dan ook dat wij elke geconnecteerd endpoint willen integreren binnen een UC omgeving op basis van Microsoft Teams. Koppelingen tussen bestaande databases om hiermee efficient het gesprek te routeren of agent data te verijken, omni/multi channel klant contact centers, rapportages of gesprek opnames, enz. Voor ons zijn deze onderwerpen niet vreemd en wij nemen je graag mee in de mogelijkheden. 

Communicativ is NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd.

+
Actieve klanten
+
uitgevoerde projecten
+
Medewerkers
+
Jaar ervaring
// Top 3 Partner of the World

Microsoft Teams Calling en Meetings of the Year Award 2020.

Gavriella Schuster - Corporate VP, Microsoft

“Ons ecosysteem van partners is cruciaal voor het leveren van transformatieve oplossingen en de finalisten van dit jaar hebben bewezen een van de beste te zijn onder hun concurrenten”, aldus Gavriella Schuster Corporate Vice President, Microsoft Corp. “We zijn verheugd om Communicativ wederom te herkennen als geselecteerd finalist partner van de Microsoft Teams Calling en Meetings Partner of the Year Award 2020.”