Communicatie en samenwerken

Communicatie, intern of extern, is de kracht van elke organisatie. Reactietijd, efficiënt communiceren en samenwerken zijn tegenwoordig belangrijke bedrijfsprocessen geworden.
Communicatie en samenwerkprocessen hebben hedendaags een bepalende factor in het IT-budget gekregen. Hoe verlopen die communicatiestromen vandaag de dag? Via email, chat, video, telefoon, zowel vast als mobiel en de sociale platformen.

Deze processen willen we ook graag aanbieden aan onze medewerkers op de diverse mobiele apparaten en uiteraard op de thuiswerkplek maar wel net zo veilig en eenvoudig als op kantoor.

Dit is een van de vele communicatievraagstukken die in het hedendaagse bedrijfsleven beantwoordt dienen te worden. Wordt er dit jaar nog geïnvesteerd in een traditionele telefooncentrale of gaan we kijken naar breder communicatieplatform gebaseerd Skype for Business of Office 365?

Communicatie en samenwerken

“Communicativ specialiseert zich in communicatie en samenwerk vraagstukken. Wij helpen organisaties op een no-nonsens manier te kijken naar hun communicatiewensen en -eisen, de bereikbaarheidsvraagstukken en het te volgen communicatiebeleid. Dit doen wij door zowel de organisatie vanuit de functionele kant als de technische as te benaderen, waardoor we de belangen en acceptatie voor de organisatie optimaal kunnen waarborgen.”

Eric Hartsink - CEO

Communicativ skills

De Skype for Business, Exchange en Office365 specialist heeft een gedreven team van vakspecialisten. Met dit team zijn wij instaat u te ondersteunen in de volgende vraagstukken; advies, ontwerp, installatie, implementatie, migratie en beheer van Microsoft Exchange, Skype for Business, Lync en Office365 omgevingen. Wij zijn inzetbaar voor de volgende zaken;