Ga naar hoofdinhoud
Over ons

Communicativ is een 100% Microsoft Unified Communication & Collaboration systeemintegratie- en adviesbureau. Dit betekent dat onze klanten profiteren van onze kennis en aanpak om hun communicatie- en samenwerkingsprocessen te verbeteren. We werken doelgericht, productief en zijn flexibel voor onze klanten.

Communicativ is NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd.

Trotse ontvanger van de Microsoft Teams Calling en Meetings of the Year Award 2020.

“Ons ecosysteem van partners is cruciaal voor het leveren van transformatieve oplossingen en de finalisten van dit jaar hebben bewezen een van de beste te zijn onder hun concurrenten”, aldus Gavriella Schuster Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp. “We zijn verheugd om Communicativ te herkennen als geselecteerd finalist partner van de Microsoft Teams Calling en Meetings Partner of the Year Award 2020.”

Communicativ

Vertelt
alle ins en outs over Teams

Met een team van experts werken wij snel en efficiënt om migratieprojecten van Microsoft Teams te implementeren. Daarbij vertellen wij welke aanpakt werkt in verschillende situaties.

Versnelt
processen voor samenwerking

Met ons advies en implementatie versnellen wij het proces om IT-systemen klaar te maken voor de toekomst en teams klaar te stomen om nog efficiënter en sneller te werken. In Teams. Met elkaar. Zonder IT-zorgen.

Vernieuwt
voor elk bedrijf de nieuwe standaard

Voor elke organisatie is Teams de nieuwe standaard. Eén communicatiesysteem vervangt vele losse applicaties waarbij kostenefficiënt gewerkt wordt.

Verduurzaamt
en draagt bij aan een beter milieu.

Werken in de Cloud, CO2 neutraal datacenter, energiezuinige auto’s. Met kleine aanpassen maken wij impact op het milieu. Onze oplossingen ondersteunen een duurzaam beleidt.

Communicativ heeft altijd het doel om beter te presteren, eerlijker advies te geven en een langetermijnrelatie aan te willen gaan met klanten en partners. Transparant ondernemen zit in ons DNA.

Eric Hartsink, oprichter Communicativ

Gaat jouw business verder met Teams?

Heeft u een vraag? Wilt u een nieuw project starten?
Begin de conversatie hier!

Communicativ is naast Microsoft Teams ook uw partner voor:

  • Microsoft 365 e-mail (Microsoft Exchange, M365 mail migraties)
  • Microsoft 365 UC telefonie (Microsoft Teams, Skype for Business, Lync & OCS)
  • Microsoft Samenwerken (Microsoft Teams, Surface Hub, Teams Rooms systemen)
  • Microsoft Teams Compliancy en governance (Microsoft Teams beleidsvraagstukken)
  • Adoption and Change management

Van de genoemde expertises volgen wij de laatste ontwikkelingen in de markt en vertalen dit naar klantoplossingen. Hierin brengen wij niet het standaard (Microsoft) verhaal, maar juist de vertaling. Wat betekent deze oplossing nu echt voor een organisatie?

Teams vergaderoplossingen
Back To Top