Reeds 10 jaar actief in de Microsoft UC industrie!

Communicativ is een onafhankelijk Unified Communication & Collaboration systeemintegratie- en adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft UC oplossingen zoals Microsoft Teams, Skype for Business, Teams Rooms systemen en Surface Hub. Onze klanten profiteren van onze  kennis en aanpak om hun communicatie- en samenwerkingsprocessen te verbeteren. In ons 10-jarig bestaan hebben we een solide reputatie opgebouwd. Dit komt ondere andere tot uiting in de nominatie vanuit Microsoft als wereldwijde finalist Intelligent Communications in 2018 en wereldwijde finalist Teams Calling en Meeting Room 2020.

2020 Partner of the Year Finalist Teams Calling and Meeting Room!

“Ons ecosysteem van partners is cruciaal voor het leveren van transformatieve oplossingen en de winnaars van dit jaar hebben bewezen een van de beste te zijn onder hun concurrenten", aldus Gavriella Schuster Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp. “We zijn verheugd om Communicativ te herkennen als geselecteerd finalist partner van de Microsoft Teams Calling en Meeting Room Partner of the Year Award 2020. "

Gavriella Schuster, VP @ Microsoft Corp

Onze Missie

“Wij verbeteren communicatie- en samenwerkingsprocessen"

Eric Hartsink, CEO – Communicativ; “We zijn erg trots om nu voor de 2e keer in 3 jaar genomineerd te worden als wereldwijde top 3 speler in het segment Teams Telefonie en Vergaderruimtes. Met DirectRoute365, onze unieke Teams ‘Telephony as a Service’ oplossing, ondersteunen wij klanten bij het onderbrengen van hun telefonie in Microsoft Teams.

DirectRoute365 levert naast standaard nummers ook extra telefonie- en klant contact center functionaliteit. Ons platform is schaalbaar en beschikbaar in meer dan 60 landen met een gegarandeerde uptime. Ons team heeft een geweldige propositie ontwikkeld.

Met de enorme toename van Teams meetings vraagt de huidige markt ook om vergelijkbare oplossingen voor vergaderruimtes. Om deze ruimtes op korte termijn geschikt te maken voor Teams meetings is men op zoek naar financieel flexibele oplossingen. Hiervoor hebben wij daarom een ‘Meeting Room as a Service’ propositie ontwikkeld. Met MRAAS365 worden de meeting technologie en bijhorende diensten zoals implementatie en support in een ‘pay per use’ model aangeboden. In de komende maanden zullen wij hiermee vele klanten gaan helpen met het oplossen van hun verandervraagstuk"

Onze disciplines:

In onze organisatie zijn er meerdere discipline teams actief.
  • Microsoft 365 mail team (Microsoft Exchange, M365 mail migraties)
  • Microsoft 365 UC telefonie team (Microsoft Teams, Skype for Business, Lync & OCS)
  • Microsoft Collaboration team (Microsoft Teams, Surface Hub, Teams Rooms systemen)
  • Microsoft UC&C Compliancy (Microsoft Teams beleidtsvraagstukken)
  • Adoption and Change management

Met de genoemde teams volgen wij de laatste ontwikkelingen in de markt en vertalen dit naar klantoplossingen. Hierin proberen wij niet het standaard leveranciers verhaal te brengen maar juist de vertaling, wat betekent deze oplossing nu echt voor een organisatie.

Uw partner in communicatie en samenwerking!

Op zoek naar vakkundige begeleiding
voor uw telefonie of vergaderruimte vraagstuk?

+31 85 2100 837