9 jaar actief in de Microsoft UC&C industrie

Communicativ is een onafhankelijk Unified Communication & Collaboration systeemintegratie- en adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft UC & C-oplossingen zoals Microsoft Teams, Skype for Business, Teams Rooms systemen en Surface Hub. Onze klanten profiteren van onze  kennis en aanpak om hun communicatie- en samenwerkingsprocessen te verbeteren. In ons 9-jarig bestaan hebben we een solide reputatie opgebouwd. Dit komt ondere andere tot uiting in de nominatie vanuit Microsoft als wereldwijde finalist Intelligent Communications 2018 partner.

2018 Partner of the Year Finalist Intelligent Communications!

“Ons ecosysteem van partners is cruciaal voor het leveren van transformatieve oplossingen en de winnaars van dit jaar hebben bewezen een van de beste te zijn onder hun concurrenten", aldus Gavriella Schuster Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp. “We zijn verheugd om Communicativ te herkennen als geselecteerd finalist partner van de Microsoft Intelligent Communications Partner of the Year Award 2018. “

Gavriella Schuster, VP @ Microsoft Corp

Onze Missie

“Wij verbeteren communicatie- en samenwerkingsprocessen"

Eric Hartsink, CEO – Communicativ; “Met een uitstekend team specialisten helpen wij onze klanten vooruitgang te boeken met innovatieve oplossingen die hun bedrijfsprocessen echt ondersteunen. Het is altijd onze filosofie geweest dat een succesvol UC & C-project meer vereist dan alleen het kopen van hard- en software. Daarom hebben we een unieke aanpak ontwikkeld die snel inzicht en resultaat biedt. We dagen onze klanten dagelijks uit om opnieuw na te denken over de manier waarop ze communiceren en samenwerken. Op deze manier veranderen we de samenwerkingscultuur van een organisatie en leveren we een snellere ROI op.

Onze Teams

In onze organisatie zijn er meerdere discipline teams actief.
  • Microsoft Office 365 mail team (Microsoft Exchange, Office 365 mail migraties)
  • Microsoft Office 365 UC telefonie team (Microsoft Teams, Skype for Business, Lync & OCS)
  • Microsoft Collaboration team (Microsoft Teams, Surface Hub, Teams Rooms systemen)
  • Microsoft UC&C Compliancy (Microsoft Teams beleidtsvraagstukken)
  • Adoption and Change management

Met de genoemde teams volgen wij de laatste ontwikkelingen in de markt en vertalen dit naar klantoplossingen. Hierin proberen wij niet het standaard leveranciers verhaal te brengen maar juist de vertaling, wat betekent deze oplossing nu echt voor een organisatie.

Uw partner in communicatie en samenwerking!

Op zoek naar vakkundige begeleiding
voor uw UC & C vraagstuk?

+31 85 2100 837