Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Communicativ hecht grote waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Als communicatiespecialist in efficiënt werken bedienen wij vele bedrijven die op een verantwoorde wijze om willen gaan met mensen, middelen en milieu. Ook wij conformeren ons naar deze wens en dit doen wij zowel actief in de organisatie als dat wij ons maatschappelijke betrokkenheid nemen met activiteiten in de samenleving.
De medewerkers worden gestimuleerd en voorzien van de juiste middelen om een bijdrage te doen aan duurzaam werken. Thuiswerken, videovergaderen en carpoolen is hierin een veelvoorkomend aspect net als een financiële stimuleringsregeling bij het gebruik maken van energiezuinige auto’s.

Ons kantoor is bewust efficiënt ingericht, voorzien van producten komende van gerecycled materiaal, energiezuinige ledverlichting en een ultramodern, milieuvriendelijk en energiezuinig koel- en warmtesysteem. Onze gehele IT-omgeving draait in een CO2 neutraal datacenter (Cloud).

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ook naar de samenleving neemt Communicativ zijn verantwoordelijkheid. In de keuze voor welke hulporganisatie bij ons past om actief te ondersteunen hebben wij eerst naar onze kernwaarde gekeken. De 3 belangrijkste kernwaardes voor Communicativ zijn: eerlijkheid, toegevoegde waarde en passie.

Communicativ heeft zich daarom als sponsor aangesloten bij de The Ocean Clean-up. Deze stichting, opgezet door een Nederlandse jongen van 16 jaar, zet zich in voor een betere wereld waarbij al het plastic afval uit de oceaan verdwijnt. Als je aan het duiken bent en je ziet meer plastic dan vis dan moet er iets ondernomen worden..