Als gemeente of overheid naar Teams telefonie?

// Toekomstvast

Wij waarborgen continuïteit en bereikbaarheid.

Veel gemeentes zijn door het stoppen van GT-Connect getroffen en worstelen met de (tijdelijke) telefonie inrichting. De markt heeft een voorkeur voor Microsoft Teams telefonie. Een extra uitdaging is dat veel gemeentes nog een contract via GT-Vaste hebben lopen voor de vaste lijnen en nummerblokken. Om toch de voordelen van een moderne communicatie omgeving op Teams te kunnen borgen hebben wij onze DirectRoute365 uitgebreidt met een GT-Vaste connector. Veilig, simpel en alle voordelen van DirectRoute365. 

// Hybride werken

Bereikbaarheid vanuit elke (werk)locatie.

In de huidige hybride werken maatschappij hebben medewerkers de wens om niet meer 5 dagen vanuit één vaste locatie te werken. Als organisatie dien je de processen optimaal te borgen en medewerkers wensen dezelfde functionaliteit remote als op kantoor. Hier zien we met regelmaat uitdaging voor de continuïteit van de telefonische bereikbaarheid en met name de klant contact gerichte afdelingen. Microsoft Teams in combinatie met de juiste uitbreidingen geeft medewerkers die hybride werken overal inzicht in o.a. de wachtrij informatie, klantenkaart integratie, belgroep rapportages en inzicht in aangemelde medewerkers voor de belgroepen. Borg een optimale bereikbaarheid voor hybride werkteams.

// Marktwerking

Teams als strategische keuze

Het gebruik van Microsoft Teams in Nederland is in een periode van 24 maanden gegroeid van 270.000 naar 7.200.000 gebruikers. Microsoft Teams is hiermee voor veel organisaties een strategische keuze geworden. Momenteel is een klein deel van de organisaties voorzien van telefonie functionaliteit binnen Microsoft Teams. Hier zijn dus nog grote voordelen voor organisaties en medewerkers te behalen.

Bezoek een van onze Teams telefonie workshops!

// Schaalbaar

GT-Vast connector

Communicativ heeft speciaal voor de gemeentes een GT-vast connector gebouwd, waarmee het mogelijk is om de bestaande telefoonlijnen in te zetten voor Teams telefonie, met de ondersteuning van extra functionaliteiten van ons DirectRoute365 platform. Omdat het bij veel gemeentes om een overbruggingsperiode gaat, bieden wij onze oplossing in flexibele contracten aan om zo eenvoudig op en af te kunnen schalen. 

// LOB-integratie

Eenvoudig je CRM of ERP klantenkaart koppelen.

Met een Line of Business (LOB) integratie wordt er een koppeling gemaakt met het actieve zaaksysteem. Hiermee krijg je de mogelijkheid om bij een inkomend gesprek, direct de actuele klantenkaart bij een medewerker te laten tonen. De medewerker is direct in staat om adequaat en tijdeffectief een binnenkomend gesprek te ondersteunen. Koppeling met o.a. Salesforce, Navision, Dynamics, SAP, Exact, Topdesk, ServiceNow en vele anderen zijn mogelijk.

Met het intrede van het hybride werken is de LOB-integratie steeds belangrijker om onderlinge informatievoorziening optimaal te blijven ondersteunen. De informatie moet hedendaags makkelijk te vinden en te plaatsen zijn voor medewerkers.

Naast de LOB integratie hebben we ook een live inzicht in de collega’s die actief meedraaien in de belgroepen. Uitbreiden van deze belgroep is eenvoudig en hierdoor bij calamiteiten zeer schaalbaar door zowel Teams telefonie gebruikers als mobiele telefoon gebruikers in te zetten.