Microsoft Teams

Microsoft Teams is het samenwerkingscentrum voor teamwerk in Office 365 dat alle mensen, inhoud en tools integreert die uw team nodig heeft om meer betrokken en effectief te zijn. Teams maakt teamwork eenvoudig.

Co-auteur en deel bestanden met populaire Office 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Power BI. Integreer apps van Microsoft en externe partnerdiensten om uw proces aan te passen, waardoor teamwerk en productiviteit toenemen. Met de optie Microsoft Teams Direct Route kunt u uw huidige telco-infrastructuur (SIP of ISDN) verbinden en een traditioneel telefoonsysteem migreren naar een multichannel samenwerkings- en communicatieplatform. Alle apparaten zullen er één zien en voelen.

Uw partner in communicatie en samenwerking!

Op zoek naar vakkundige begeleiding voor de overstap naar Microsoft Teams?

+31 85 2100 837

Microsoft Teams in Office 365 biedt een complete online vergaderoplossing:

Online vergaderingen: host audio-, video- en webconferenties met iedereen binnen of buiten uw organisatie. Krijg functies zoals assistentie bij het plannen, notities maken, desktop delen, uploaden van bestanden en chatberichten.

Live-uitzendingen: voor grote vergaderingen gaat u live met Skype Meeting Broadcast. Host webinars, hands-on vergaderingen en andere één-op-veel presentaties met maximaal 10.000 deelnemers intern of extern aan uw organisatie.

Vergaderruimtes: breid Microsoft Teams uit met one-touch join voor elke vergaderruimte met Microsoft Surface Hub en Skype Room Systems van onze partners Logitech, Crestron, Polycom, Lenovo en HP.

Audioconferenties: neem deel aan vergaderingen vanaf een telefoon of gebruik Microsoft Teams om rechtstreeks iemand te bellen. Vergaderingen omvatten een inbelnummer dat meer dan 400 steden over de hele wereld omvat, waardoor het gemakkelijker wordt voor mensen die onderweg zijn of zonder internet.

Video-interoperabiliteit in de cloud: oplossingen voor video-interoperabiliteit die H.323-compatibele videoconferentieapparaten naadloos verbinden met Microsoft Teams-vergaderingen.