Zorg voor consistente prestaties

Uw organisatie heeft geïnvesteerd in Skype for Business of Microsoft Teams. Alle systemen zijn geïnstalleerd en in bedrijf gesteld en alles werkt zoals het hoort. Managers en medewerkers zijn voor hun dagelijkse activiteiten afhankelijk van het communicatiesysteem. Mocht er een probleem zijn met het communicatie- of samenwerkingssysteem, dan heeft dit direct invloed op uw bedrijfsprocessen. Communicativ ondersteunt zijn klanten bij het onderhouden van hun communicatie omgevingen op basis van Skype for Business en Microsoft Teams. Met behulp van onze SLA diensten kunnen wij organisaties professionele ondersteuning bieden.

Onderhoud van de infrastructuur

Om uw Skype for Business of Microsoft Teams omgeving operationeel te houden, bieden we een aantal onderhoudspakketten aan. Met deze pakketten koopt u een vast aantal ondersteuningsuren van onze technische consultants per jaar. Onze consultants bieden hulp door het evalueren en uitvoeren van updates en hotfix-opties, het lezen van e-mail- en archiveringsbeleid, het lezen van logpagina’s, het uitvoeren van wijzigingen enz. In het geval van een urgent probleem kunt u direct onze servicedesk bereiken. Indien noodzakelijk wordt er een gekwalificeerde technicus beschikbaar gemaakt om het probleem te verhelpen.

Surface Hub V1 en 2S Support

De Microsoft Surface Hub speelt vaak een belangrijke rol in de manier waarop teams communiceren en samenwerken. Om de continuïteit voor onze klanten te waarborgen, bieden we een speciaal Surface Hub-ondersteuningspakket*. Met dit pakket zorgen wij voor al uw vragen over de Surface Hub-service. We bieden telefonische en on-line ondersteuning en komen indien nodig ter plaatse. Mocht uw Surface Hub teruggestuurd moeten worden naar Microsoft, dan zorgen wij voor alle afhandelingen en kunnen we u een tijdelijk vervangende unit aanbieden.

* Voor deze service is een geldige Microsoft-garantie vereist.

Uw partner in communicatie en samenwerking!

Op zoek naar vakkundige begeleiding
voor uw UC&C-vraagstuk?

+31 85 2100 837