E-mail blijft een
belangrijk media-kanaal

// Overal toegang

Wat is Exchange Online?

Met Exchange Online heb je overal en altijd toegang tot je zakelijke e-mail, agenda en contactpersonen. Dit is op elk device mogelijk als je toegang hebt tot internet, zoals een laptop, tablet of smartphone. Zo ontvang je elke zakelijke e-mail en hebt je al je afspraken altijd bij de hand.   

// Migratie naar de cloud

De email migratie is zelf vaak het makkelijkste onderdeel, de uitdaging zit in het voorbereiden en zorgen dat je aan alles hebt gedacht voordat je migreert. Bij de migratie naar Exchange Online stap je over van de huidige email omgeving naar de servers van Microsoft. E-mails, agenda afspraken, contactpersonen, bestaande mappen en regels – zoals de volledige inhoud van je mailbox inclusief structuur – komen terecht in Exchange Online.  

Het migratieproces bestaat uit een activatie, het aanmaken van gebruikersaccounts, het toewijzen van de licenties, de verificatie van het bedrijfsdomein en het migreren van de e-mail van je gehoste server. Daarbij is een hybride migratie inbegrepen waarin sommige gebruikers op de huidige servers blijven en anderen naar Office 365 worden gemigreerd. 

// Beheer & support:

Je hebt een Exchange omgeving in gebruik, maar de kennis of tijd ontbreekt binnen de organisatie bij het ondersteunen van een escalatie in 2de en/of 3de lijn support. Om deze vraagstukken te beantwoorden bieden wij de mogelijkheid van een Kwaliteit Service Overeenkomst (KSO). Binnen deze overeenkomst ontvang je toegang tot onze servicedesk en een vast aantal dagen per jaar een technisch- of functioneel consultant. Deze consultant neemt de omgeving onder de loep, voert in overleg update en hotfixen uit, bespreekt risico updates, bekijkt en wijzigt policies, leest de Exchange logs uit en bespreekt deze om vervolgens wijzigingen door te voeren.

    Interesse?

    Wil je meer weten over onze Microsoft Exchange dienstverlening, vul het contact formulier in en wij bellen je spoedig terug. De verplichte velden zijn gemarkeerd *