Werkscenario’s

Tijdens de functionele ontwerpfase vertalen we de bedrijfsbehoeften en gedefinieerde persona’s naar overeenkomende Skype for Business dan wel Microsoft Teams-profielen.
We bespreken de niet-werkende scenario’s en zetten ze om in werkende scenario’s. Zodra de bedrijfsbehoeften van de organisatie zijn geïdentificeerd, vertalen onze consultants deze naar functionele vereisten en samenwerkingsscenario’s.

De samenwerkingsscenario’s beschrijven precies hoe gebruikers een bepaalde taak of activiteit uitvoeren. Het zijn de bewijsstukken van het functionele ontwerp waaraan moet worden voldaan om te voldoen aan de bedrijfsbehoeften van de organisatie. Op basis van de eerder gedefinieerde communicatie worden persona’s en gespreksstromen die overeenkomen met Skype for Business of Microsoft Teams profielen ontworpen. De klant ontvangt een functioneel ontwerp document.

De blauwdruk

Het functionele ontwerp wordt samen met de klant geëvalueerd om ervoor te zorgen dat de beschreven functionaliteit voldoet aan de vereisten van de klant. Nadat het door de projectmanager van de klant is afgetekend, fungeert het functioneel ontwerp document als de blauwdruk voor het technische ontwerp.

Skype for Business en Microsoft Teams hebben zeer specifieke netwerkvereisten om eindgebruikers een optimale ervaring te bieden. Het is daarom noodzakelijk om de gereedheid van het netwerk te beoordelen om ervoor te zorgen dat het gekwalificeerd is om aan de verwachtingen van de gebruiker te voldoen. Communicativ biedt verschillende netwerkbeoordelingsopties, waaronder geavanceerde netwerkmetingen. Op deze manier zijn organisaties er zeker van dat ze voldoen aan de Microsoft gestelde vereisten.

Uw partner in communicatie en samenwerking!

Op zoek naar vakkundige begeleiding
voor uw UC&C-vraagstuk?

+31 85 2100 837