Het Microsoft Teams Telefonie event (middagsessie) VOL!

Wanneer

29/11/2023    
13:30 - 16:30

Waar

Communicativ HQ
Transistorstraat 24, 1322CE, Almere, Almere, flevoland, 1322 CE

Introductie van Microsoft Teams Telefonie
Veel organisaties staan aan de vooravond om de traditioneel telefooncentrale (PBX) te vervangen voor een oplossing gebaseerd op Microsoft Teams telefonie. Wat is Microsoft Teams telefonie, en wat is het vooral niet? Welke verschillende oplossingen zijn er? Hoe gaan we om met receptie, klant contact, BHV en servicedesk belgroepen? Hoe zijn de mobiele gebruikers onderdeel van een Microsoft Teams telefonie oplossing? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Al deze onderwerpen worden door onze sprekers in hun verhaal meegenomen. 

Microsoft’s Visie
Gaya Liaci, Modern Work Specialist bij Microsoft, deelt de visie en evolutie van Teams Premium, M365 Copilot en AI, en belicht welke voordelen deze oplossingen kunnen bieden aan zowel werknemers als organisaties. Laat je in deze sessie inspireren!

Waarom heeft ForFarmers gekozen voor Microsoft Teams Telefonie?
De theorie is mooi, maar hoe werkt het in de praktijk? Theo Sanders, IT Infrastructure Manager, neemt je mee op een reis door het verhaal van de Europese marktleider in diervoeding, ForFarmers. Ontdek waarom zij de overstap hebben gemaakt naar het gebruik van Microsoft Teams Telefonie voor hun Europese vestigingen, hoe ze hun klantenservice hebben geoptimaliseerd en naadloos hebben geïntegreerd met hun CRM-systeem. Leer hoe ze omgaan met noodoproepen op hun productielocaties en ontdek de doelstellingen, vereisten, uitdagingen, en de strategieën die ze hebben toegepast. Wat ging er goed, wat zouden ze de volgende keer anders doen?

Experience Tour
Seeing is believing! Na inspiratie te hebben gehad van de sprekers, gaan we een Experience Tour maken langs diverse Microsoft Teams Room opstellingen, en is ook onze partner Jabra aanwezig om meer te vertellen over Microsoft Certified Headsets en Video conferencing apparatuur.

Borrel & netwerken
Na afloop is er ruimte om nog verdiepende vragen te stellen of te netwerken met andere bedrijven.

Datum & tijdstip: woensdag 29 november 2023

  • 13.30:          Inloop
  • 14:00:          Start programma
  • 16.30:          Borrel & netwerken

Locatie:
Communicativ Microsoft Experience Center, Transistorstraat 24 , 1322 CE te Almere

Inschrijven:
Schrijf je in bij Jurgen Tukker door op onderstaande te klikken.

Inschrijven bij JURGEN TUKKER

 

Author

Mesh Avatar