Anders Werken Summit

Wanneer

18/06/2024    
09:00 - 18:30

Waar

De Anders Werken Summit 2024

De summit is dé ontmoetingsplaats waar HR, IT-en Facility management professionals samenkomen die meer inzicht in elkaars werkgebieden en uitdagingen willen krijgen. Zodat zij gezamenlijk inspiratie kunnen opdoen om complexe veranderingen in werking te kunnen zetten binnen de nieuwe werkomgeving. Laat je in één dag bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen en trends en bijspijkeren door onze praktijk experts. Waarom zou je als management professional blijven worstelen met belangrijke vraagstukken? Laat je inspireren en bijspijkeren en zorg dat je bijblijft!

De summit zit boordevol waardevolle inzichten met levendige paneldiscussies, diepgaande interviews, inspirerende seminars, boeiende keynotes en veel takeaways. Waarbij actuele onderwerpen als personeelsontwikkeling, HR-strategieën, de nieuwe werkomgeving, personeel en welzijn, de nieuwste technologieën (waaronder Artificial Intelligence), verbinding houden en techniek, teamwork, cyber security en de werkplek centraal staan!

Communicativ geeft meerdere kennissessies en is deelnemer op de beursvloer. Bezoek onze stand en maak kans op mooie (hybride werken) prijzen!

09.00 – 09.30 uur
Dat wordt vuurwerk! De aftrap door Ben Tiggelaar

Praten over anders werken, dat vindt iedereen leuk, maar écht vernieuwen en veranderen – dóen – dat is ingewikkeld.

Daarom hebben we gedragswetenschapper en schrijver Ben Tiggelaar uitgenodigd als top keynote voor de opening voor deze 6e editie van de Anders Werken Summit. Dat wordt 30 minuten vuurwerk. Met onderbouwde en praktische antwoorden op veel vraagstukken! Laat je inspireren en ontdek welke tools je kunt inzetten om veranderingsprocessen succesvol in te zetten.

09.30 – 10.15 uur
Wat worden de voorwaarden en zijn kansen voor de nieuwe werkomgeving? (Ben Tiggelaar & Eric Hartsink)

Tijdens dit paneldebat gaan we in op de voorwaarden en kansen voor de veranderde werkomgeving. Deze kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aard van het werk, de industrie, technologische ontwikkelingen en maatschappelijke trends.

Het benutten van deze kansen vereist echter een doordachte aanpak en investeringen in technologie, training en beleid om ervoor te zorgen dat de veranderde werkomgeving op een effectieve en inclusieve manier wordt geïmplementeerd. Laat bijspijkeren tijdens dit leerzame debat met veel takeaways!

09.30 – 10.15 uur
Is Teams telefonie volwassen genoeg om mijn telefooncentrale te vervangen? (Jurgen Welbergen)
Veel organisaties staan aan de vooravond voor het vervangen van hun telefooncentrale. Microsoft Teams heeft de telefonie wereld doen veranderen, maar is het volwassen genoeg om je bedrijfsvoering hierop te baseren? Hoe gaan we om met bijvoorbeeld receptie-bedienposten, klantcontactcentra, BHV vraagstukken en piketdiensten? Tijdens deze sessie worden de vragen die we dagelijks krijgen vooraf aan een migratie toegelicht en beantwoord.

14.00 – 14.45 uur
De zin en onzin van AI en chatbots met klantcontact! (Eric Hartsink)

We zien steeds vaker dat AI, chatbots en social mediakanalen worden ingezet voor het afhandelen van klantcontact. Welke impact heeft dit op organisaties en hoe wordt de klantbeleving ervaren?

Elke organisatie heeft een klantcontact vraagstuk. Hierin zien we vele nieuwe kanalen en oplossingen opkomen, maar tot hoever zijn deze relevant voor de klant of voor de interne KPI. Welke data meten we, maar vooral waarom? Klanttevredenheid begint bij het begrijpen van de klantreis die jouw relatie ondergaat bij het communiceren met jullie organisatie. Ontdek tijdens deze sessie hoe je jullie klantreis kan doormeten en deze beter kan afstemmen op de behoeften van jullie klanten.

Wil je aanwezig zijn bij de Anders Werken Summit schrijf je dan in via deze link!

Author

Mesh Avatar