Communicativ bestaat dit jaar 10 jaar

en dit vieren we met speciale aanbiedingen waarbij geoptimaliseerd samenwerken centraal staat.

We beginnen dit jaar met een speciaal inruil programma voor de Surface Hub versie 1. U kunt tot € 3.000, – (excl. BTW) inruilkorting krijgen op een gloednieuwe Microsoft Surface Hub 2S incl. rollingstand bij inruil van uw huidige Microsoft Surface Hub versie 1 eventueel met rollingstand!

 

Voordelen van Surface Hub versie 2 t.o.v. versie 1

  • Volledige Microsoft Teams meeting ondersteuning (ook compatible met Skype for Business)
  • 4x hogere beeldkwaliteit (4K i.p.v. HD)
  • Compacter formaat past makkelijker in kleine ruimtes dan wel lift. (110cm v.s. 151cm breed)
  • Weegt 50% minder en is hierdoor makkelijker te verplaatsen door 1 persoon
  • Elegant tijdloos design
  • Ondersteund toekomstige software updates t.b.v. Microsoft Cloud technologie Office 365
  • Camera is voorbereid op 4K video en heeft een Wide Angle lens (rustiger beeld voor ontvanger geen switch tussen linker en rechter camera)
  • Geoptimaliseerde rollingstand voor samenwerken en video conferencen (tilten van scherm)
  • Betere microfoon en speaker technologie voor een helderder geluid
  • Optioneel: batterij ondersteuning (verplaatsen van het apparaat zonder stroomuitval)

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – Wat gebeurt er met de ingeruilde Surface Hub

De ingeruilde Surface Hubs zullen door Communicativ worden gecontroleerd en getest. Als deze nog in goede staat zijn worden ze vervolgens ingezet in bijvoorbeeld sociale instellingen, onderwijsinstellingen, hulporganisaties, non-profit organisaties, enz.

Werkt u ook mee aan een betere leefomgeving?

 

Creëer met flexibele technologie de juiste werkplekken. Verhoog de innovatie en de vaardigheden van werknemers en de efficiëntie met een cultuur van samenwerking. Overal samenwerken mogelijk maken met nieuwe Surface Hub 2S, een alles-in-één 4K digitaal whiteboard, videoconference en collaboration device dat de kracht van Windows 10 voor samenwerken brengt. De Hub 2S heeft een licht en modern future-proof design en weegt slechts 28 kg. Hierdoor rolt het apparaat een stuk makkelijker van a naar b en speelt flexibiliteit de hoofdrol. Door de optionele batterij is iedere ruimte geschikt voor brainstormsessies of vergaderingen. Het 50″-scherm van de Hub 2S heeft een 4K-resolutie, een 3:2-beeldverhouding met geïntegreerde luidsprekers en microfoons en is daardoor ook geschikt voor gebruik in grotere ruimtes. De Surface Hub 2S is voorzien van een 4K-camera en een Microsoft Surface Hub pen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze aanbieding?

Neem voor meer informatie contact op met onze Surface Hub specialist Jasper Holslag via +31(0)6-51727147 of stuur een e-mail naar j.holslag@communicativ.nl