Microsoft UC portfolio

Microsoft heeft binnen het Unified Communication portfolio producten die uw werknemers uitstekend kunnen ondersteunen in hun communicatie vraagstukken. Producten als Skype for Business, Microsoft Teams, Office 365 en Exchange worden dagelijks door miljoenen werknemers gebruikt. Iedereen in je organisatie overal en altijd bereikbaar, zowel op kantoor als onderweg. Via e-mail, video vergaderen, instant messaging of telefonie. Ons team van Unified Communication gespecialiseerde consultants helpen u op weg en zorgen dat ook uw organisatie efficiënt gaat werken.
  • Skype for Business
  • Office 365
  • Exchange
  • Microsoft Teams
Skype for Business

Skype for Business

Microsoft Skype for Business heeft zichzelf de afgelopen jaren bewezen als vervanger voor de traditionele telefoniecentrale. Organisaties gaan tegenwoordig breder communiceren dan enkel via het spraakkanaal. Denk hierbij aan chatten, bestanden delen, videovergaderen, het gebruik van whiteboards en remote presentaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en hedendaags is het enige vereiste een dataverbinding. Bespaar ook in uw communicatie kosten en laat uw werknemers efficiënt communiceren, any place, any time, any person! Lees verder

Cloud PBX

Een werkplek van vandaag heeft een communicatieplatform nodig waarmee altijd, overal en efficiënt mee te werken is. Zowel voor telefonie, chat, beschikbaarheid informatie, scherm- en bestanddelen en video vergaderen.

Sinds de komst van Skype for Business zien wij dan ook de transitie, bij zowel Enterprise als MKB, van een oude telefonie centrale (PBX) naar een Skype for Business omgeving. De Skype for Business omgeving is doormiddel van add-ons volledig te finetunen naar uw wensen met bijvoorbeeld een koppeling naar een klant contact center of een receptiedesk modules. Simpel en toegankelijke rapportage mogelijkheden geven daarnaast inzicht in het gebruik en de adaptatie. Lees verder

Office 365

Met Office 365 hebben we al meer dan een half miljoen gebruikers gefaciliteerd in hun e-mailbehoeftes. Dagelijks worden wereldwijd vanuit Office 365 miljarden e-mails verstuurd en ontvangen. Naast e-mail is er ook een mogelijkheid om binnen Office 365 andere applicaties af te nemen waaronder Skype for Business en Cloud telefonie (PBX). Hiermee wordt de Skype for Business omgeving gefaciliteerd door Microsoft vanuit de Cloud. U heeft dan de mogelijkheid om uw lokale inbelnummers onder te brengen in de Microsoft Cloud door middel van een nummerportering. Naast genoemde mogelijkheden zijn er nog een aantal andere mooie communicatiemodules waaronder PSTN Conference en Broadcast Meetings. Met PSTN Conference geeft u uw gebruikers de mogelijkheid om Skype vergadering uit te breiden met wereldwijde inbelnummers. Met Broadcast Meeting heeft u de mogelijkheid om uw Skype meetings van standaard maximaal 250 gebruikers op te schalen naar maximaal 10.000 deelnemers.
Office 365
Exchange

Exchange

De e-mailserver is nog steeds niet weg te denken in het huidige IT-landschap. Al zien we duidelijk een verplaatsing van on-premise omgevingen naar Office 365. Het is nog steeds mogelijk een nieuwe mailomgeving op locatie op te zetten op basis van de laatste Microsoft Exchange serverstandaarden. Voor migraties van welk e-mailplatform dan ook naar Exchange 201X bent u bij ons aan het juiste adres.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is de nieuwe chatdienst van Microsoft dat geïntegreerd is met Office 365. Deze dienst geeft u de mogelijkheid om nog efficiënter samen te werken in teams. Wat Teams zo anders maakt dan soortgelijke chatdiensten is dat het in Teams mogelijk is om meerdere communicatiekanalen aan te maken. Nooit meer verwarring en altijd overzicht. Zo kan u in aparte Teams zitten voor Marketing, Sales en Productontwikkeling met elk een apart kanaal. Geef op deze manier elk project of discussie een eigen kanaal, zo behoud je het overzicht en beperk je tot één onderwerp tegelijk. Geef je team direct toegang tot alles wat ze nodig hebben in hun Office 365 omgeving.
Microsoft Teams