Support

Kwaliteit Service Overeenkomst
Voor de installatie of migratie van uw nieuwe Microsoft Unified Communications (UC) omgeving kiest u een betrouwbare partner. Communicativ streeft er naar om u als klant zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Dit bewerkstelligen wij door o.a. met hoogwaardig gecertificeerd personeel te werken, die allen volledig up to date zijn van de laatste technische feiten omtrent Microsoft UC oplossingen.

De kwaliteit van het op te leveren project is onze zorg, maar ook na de oplevering van uw nieuwe Microsoft UC omgeving willen wij deze kwaliteit blijven waarborgen. Dit doen wij doormiddel van een Kwaliteit Service Overeenkomst > KSO. Binnen deze overeenkomst ontvangt u een vast aantal dagen per jaar een technisch UC consultant die uw omgeving onder de loep neemt, update/hotfix mogelijkheden bespreekt, update/hotfix uitvoert, mail- en archivering- policy’s nakijkt, log’s uitleest, wijzigingen doorvoert etc.. Kortom een service overeenkomst die verder gaat dan de veel voorkomende SLA’s.

Hoe snel reageren wij?

Na binnenkomst van een melding tijdens kantoortijden (8:00 t/m 19:00) nemen wij z.s.m. contact met u op om het probleem te analyseren met een uiterlijke response tijd van 2 uur. U krijgt direct een UC specialist aan de lijn en wordt niet afgescheept met een junior engineer. Na kantoortijden is onze response tijd voor 10:00 de volgende ochtend.

Hoe ons te bereiken

Onze support overeenkomst klanten worden voorzien van de supportdienst contactgegevens. Voor support zijn wij bereikbaar via telefoon, mobiel, Lync, mail, chat, Skype of Smart Room. Al onze technische medewerkers zijn onderdeel van het support team waardoor u altijd wordt geholpen door een senior UC consultant.

Bekijk onze blog-sites

Veel technische uitdagingen die wij tijdens onze werkzaamheden tegenkomen vertalen wij naar een technisch artikel op onze blog websites. Communicativ gelooft in de kracht van kennis delen. Deze kennis artikelen zijn te vinden op www.exchange-blog.nl en www.lync-blog.nl. Mocht uw vraag niet op deze blog-sites worden behandeld neemt u dan contact met ons.

Calamiteiten
Binnen de Kwaliteits Service Overeenkomst bieden wij calamiteiten support. U meldt uw probleem en wij stellen direct een Microsoft UC specialist beschikbaar voor het analyseren en waar mogelijk online oplossen van uw probleem. Mocht het probleem van dien aard zijn dat onze Microsoft UC specialist ter plaatse dient te komen garanderen wij een Next Business Day inzet van een Senior UC Consultant.

De werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een vastgesteld uurtarief en de gewerkte uren worden verrekend met uw openstaande beheer uren.

U kunt bij ons van maandag tot en met vrijdag, 8:00 tot 20:00 uw probleem melden.

Is uw omgeving niet door ons geïnstalleerd, dan kunnen we deze ook na een inventarisatie opnemen in een support overeenkomst.