Verleden en heden

Waar er vroeger bij samenwerken op afstand enkel aan een reistijd besparende traditionele video vergadersysteem werd gedacht heeft men nu al de mogelijkheid om volledig touch georiënteerde systemen met geïntegreerde videocamera’s te gebruiken. Deze systemen werken via Skype for Business en kunnen bijvoorbeeld uw Scrumboard, Whiteboard of Mindmap sessie ondersteunen tussen verschillende locaties en gebruikers. Hierdoor kan elke deelnemer actief in de sessie deelnemen en zijn bijdrage leveren ongeacht het device waar deze persoon op werkt.
  • Krachtige team sessies
  • Eenvoudig en efficiënt gebruik
  • Overbrug afstanden
  • Verhoog uw productiviteit
  • In elk prijssegment een oplossing
Ruimte definiëren

Ruimte definiëren

De vergaderruimte is het middelpunt van samenwerken en creativiteit geworden. Mogelijk dat we dit tegenwoordig anders moeten gaan zien en kunnen wij processen beter gaan afstemmen, op de business behoefte per afdeling maar ook buiten de vergaderruimte.  Waarom zouden wij geen smart-touch communicatiescherm op de scrumafdeling plaatsen?

De hedendaagse samenwerkuitdaging vertalen wij in het definiëren van ruimtebehoeften op basis van proces ondersteunende wensen. Denk hierbij aan verschillende ruimte persona’s voor verschillende locaties en bedrijfsactiviteiten. Dit is voor ons onder te verdelen in volgende type werkruimtes: On the Go, My Stage, The Huddle, Next Gen Conference Room, The Vibe en The Auditorium.

Surface Hub

Het device dat de vergaderkamer wereld op zijn kop heeft gezet. Een alles in 1 product dat werkelijk een aantal werelden samenbrengt Communicatie, Video Conference, Samenwerken en Business Proces ondersteuning. Als basis is de Surface Hub een Windows10 touch appliance met ingebouwde camera’s, bewegingssensoren en NFC reader functionaliteit. De Surface Hub is in zowel 55 inch full HD als een 84 inch 4k model te verkrijgen en heeft een aangepaste Windows 10 gebruikers interface met geïntegreerde office applicaties waaronder Skype for Business. Doelstelling “Iedereen kan de Surface Hub gebruiken”. Standaard is de Surface Hub voorzien van 2 camera’s, link en rechts van het apparaat die de mogelijkheid bieden om de personen die voor het scherm op ongeveer een afstand van 30 cm staan goed in beeld te krijgen. Voor de mensen die traditioneel video vergaderen gewend zijn is de Surface Hub ook uit te breiden met een Pan Tilt Zoom Camera (PTZ).

Communicativ is binnen West Europa de Microsoft Surface Hub Customer Experience Partner. Vanaf dag 1 is ons demonstratie team ingezet door Microsoft om de klant te laten zien wat de mogelijkheden zijn van dit product. Hiermee verzekerd u zich van een juiste positioneren van de mogelijkheden en ondersteuning in uw bedrijfsprocessen. Wilt u een demonstratie neemt u dan contact met ons op. Deze kan bij ons op kantoor of bij 1 van de Microsoft kantoren plaatsvinden.

Surface Hub
Surface Hub Applicaties

Surface Hub Applicaties

De Surface Hub komt pas echt tot zijn recht als ook de applicaties gebruikt gaan worden voor het ondersteunen van de business process behoeftes in de organisatie. Denkt u hierbij aan 3D teken applicaties, Mind Map, Scrum Board, NarrowCast en nog vele andere app’s. Het is ook mogelijk om gebruikersgemak applicaties te installeren waaronder bijvoorbeeld een NFC badgereader app waarmee juist uw bestanden (lokaal of in de Cloud) worden geopend bij het lezen van uw NFC badge door de Surface Hub NFC reader. Mogelijk maakt u reeds gebruik van Jira en wilt u dat dit via een simpel interface toegankelijk wordt op de Surface Hub. Zoals u merkt zijn er vele mogelijkheden.

Communicativ heeft reeds al veel Application development projecten ondersteund en biedt de mogelijkheid om de specialisten aan tafel te brengen om uw wensen en eisen te vertalen naar een gebruiksvriendelijke oplossing.

Skype Room System (Rigel)

Met de Skype Room System heeft Microsoft een nieuw product gelanceerd in de onderkant van het vergaderruimte segment. Doormiddel van een simpel touchscherm kunt u elke nieuwe of bestaande ruimte omtoveren tot een volwaardige Skype for Business vergaderruimte. De Skype Room Systeem geeft u de mogelijkheid om simpel uw vergaderingen te starten, documenten te delen en participanten toe te voegen. Dit apparaat kan eenvoudig aan uw bestaande LCD scherm bevestigd worden en kan met bijvoorbeeld de Logitech Skype for Business cameraproducten worden uitgerust.

Communicativ is participant in het Microsoft Test Approval Program (TAP) voor de Skype Room System. Dit TAP programma werd Project Rigel genoemd en heeft ons de mogelijkheid gegeven om vanaf het eerste moment ervaring op te doen met het nieuwe product, de visie en de configuratie mogelijkheden. Wilt u een demonstratie of heeft u vragen neemt u dan contact met ons op.

Skype Room System (Rigel)