Delen Private Bank
Delen Private Bank, oorspronkelijk een beursmakelaar opgericht in 1936 met maatschappelijke zetel te Antwerpen, is als niche bank gespecialiseerd in vermogensbeheer van voornamelijk privé-cliënteel.

Delen Private Bank heeft ongeveer 650 werknemers

 Geleverde diensten  Delen Private Bank

Geleverde diensten
Delen Private Bank

Communicativ is door Bank Delen gevraagd om de huidige Skype for Business omgeving te optimaliseren en een geïntegreerde oplossing te leveren voor de conference ruimtes.

Skype for Business

De Skype for Business omgeving is geoptimaliseerd voor videovergaderen tussen de diverse vestigingen.

Microsoft Surface Hub

De moderne vergaderruimtes zijn voorzien van Surface Hub devices die het vergaderen tussen de diverse locaties vereenvoudigd.

Interoperabiliteit

Voor de koppeling tussen bestaande Cisco en Polycom video vergader apparatuur en Skype for Business hebben wij een interoperabiliteit laag geconfigureerd op basis van Pexip.

In juli 2015 heeft Delen Private Bank akkoord bereikt om Oyens & Van Eeghen over te nemen. Met deze transactie maakt Delen zijn intrede op de Nederlandse markt. Bank Delen heeft vestigingen in Belgie, Zwitserland, Nederland en Verenigd Koningrijk. Tussen deze vestigingen is een steeds grotere vraag tot videovergaderen en samenwerken.
Andere mooie projecten zijn: