Office365

Office365-plus1170x240

Microsoft Office365 is een Cloud oplossing door Microsoft van Microsoft voor organisaties van elk formaat. Door gebruik te maken van Cloud computing kunt u direct besparen in tijd en geld. U wordt voorzien van een geavanceerde Communicatie suite voorzien van Exchange, Lync en Sharepoint inclusief de desktop suite Office Professional Plus. Dit alles met een strenge beveiligingsvoorzieningen en een SLA van 99,9% uptime garantie.

Communicativ ondersteund ondernemingen in het migratie proces naar Office365. Hierbij nemen wij uw zorgen uit handen en kunt u in een zeer kort tijds moment genieten van uw nieuwe omgeving.

Referentie Office365 migratie;

 

                       

Coöperatie Primera B.A.

Coöperatie Primera B.A. is een sterk groeiende winkelketen met ruim 440 winkels in Nederland. Voor Coöperatie Primera B.A. heeft Communicativ een bestaande Microsoft Exchange 2003 omgeving gemigreerd naar een Office365 Cloud omgeving.

Hielco Spruijt – Manager Automatisering – Coöperatie Primera B.A. “Ons bestaande Exchange 2003 platform was aan vervanging toe. Eén belangrijke criterium voor het nieuwe platform was het verminderen van de beheer impact en het upgraden van de lokaal geïnstalleerde Microsoft Office applicaties. Na enig marktonderzoek is onze keuze op de Cloud oplossing Microsoft Office365 gevallen. Hierbij kunnen wij direct gebruik maken van Sharepoint en Lync naast de Exchange oplossing zonder voorfinancieringen. Voor de migratie naar Office365 hebben wij verschillende partijen uitgenodigd en hierbij is kennis en ervaring een vereiste geweest. Vanuit de gesprekken met Communicativ kwam direct naar voren dat zij zich volledig hebben gespecialiseerd in Microsoft Exchange, Lync en Office365 omgevingen. Na een duidelijke opgave van de uit te voeren werkzaamheden met de daarbij behorende kosten is Communicativ gestart met de inventarisatie en migratie. Ook de externe aanpassingen die wij door dienden te voeren zijn begeleidt door Communicativ. Wij zijn nu volledig over naar Office365 en de migratie is zeer vlot verlopen.”