Microsoft UC portfolio

Microsoft heeft binnen het Unified Communication portfolio producten die uw werknemers uitstekend kunnen ondersteunen in hun communicatie vraagstukken. Producten als Skype for Business, Office 365 en Exchange worden dagelijks door miljoenen werknemers gebruikt.
  • Skype for Business
  • Office 365
  • Exchange
Skype for Business

Skype for Business

Microsoft Skype for Business heeft zichzelf de afgelopen jaren bewezen als vervanger voor de traditionele telefoniecentrale. Organisaties gaan tegenwoordig breder communiceren dan enkel via het spraakkanaal. Denk hierbij aan chatten, bestanden delen, videovergaderen, het gebruik van whiteboards en remote presentaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en hedendaags is het enige vereiste een dataverbinding. Bespaar ook in uw communicatie kosten en laat uw werknemers efficiënt communiceren, any place, any time, any person! Lees verder

Office 365

Met Office 365 hebben we al meer dan een half miljoen gebruikers gefaciliteerd in hun e-mailbehoeftes. Dagelijks worden wereldwijd vanuit Office 365 miljarden e-mails verstuurd en ontvangen. Naast e-mail is er ook een mogelijkheid om binnen Office 365 andere applicaties af te nemen waaronder Skype for Business en Cloud telefonie (PBX). Hiermee wordt de Skype for Business omgeving gefaciliteerd door Microsoft vanuit de Cloud. U heeft dan de mogelijkheid om uw lokale inbelnummers onder te brengen in de Microsoft Cloud door middel van een nummerportering. Naast genoemde mogelijkheden zijn er nog een aantal andere mooie communicatiemodules waaronder PSTN Conference en Broadcast Meetings. Met PSTN Conference geeft u uw gebruikers de mogelijkheid om Skype vergadering uit te breiden met wereldwijde inbelnummers. Met Broadcast Meeting heeft u de mogelijkheid om uw Skype meetings van standaard maximaal 250 gebruikers op te schalen naar maximaal 10.000 deelnemers.
Office 365
Exchange

Exchange

De e-mailserver is nog steeds niet weg te denken in het huidige IT-landschap. Al zien we duidelijk een verplaatsing van on-premise omgevingen naar Office 365. Het is nog steeds mogelijk een nieuwe mailomgeving op locatie op te zetten op basis van de laatste Microsoft Exchange serverstandaarden. Voor migraties van welk e-mailplatform dan ook naar Exchange 201X bent u bij ons aan het juiste adres.